Toiminta

Täällä asustelee kotona Osku, Oona ja Bella , Cici ja Maya ja Nala tyttären perheessä, Caro ja Eva pojan perheessä, ja Ruth sekä Lara on sijoitettuna.

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:64254 kpl

Terveiset

Maya on ultrattu ja pentuja syntyy elokuun lopussa

Eva on astutettu Bamsella ja pennut syntyy tammikuussa, luovutus maaliskuussa.

Maya synnytti 30.6 6 urosta ja yksi narttu
labradorinnoutaja pentuja

Lara synnytti 18.4 kolme narttua ja yksi uros jackrussellinterrieri pentuja.
Kaikilla pennuilla on omat kodit.
2016

26.12.2016

Vielä ehtii ilouutisia tulla. Eva on astutettu Bamsella ja Eva kävi ennen joulua ultrassa, Toisella puolella oli 7 pentua ja toista puolta emme päässeet näkemään kun suolisto oli edessä, eli iso pentue varmaan tulossa. Seuraa meidän Facebook sivua Hirmumyrskun Kennel, siellä päivitetään tietoja.

Pennut syntyy viikolla 3 ja pentujen luovutus viikolla 104.7.2016

Mayan ja Oliverin pennut syntyivät 30.6, Kolme mustaa urosta, kolme ruskeata urosta ja yksi musta narttu. Pennut ja emo voivat hyvin ja pennut kasvavat tasaisesti. Seuraa meitä Facebookissa, hae Hirmumyrskyn Kennel niin siellä on kuvia ja kuulumisia.18.4.2016

Laran ja Milon pennut syntyivät 18.4.2016 kolme narttua ja yksi uros. Pentuja oli viisi mutta yksi narttu oli enkeli. Seuraa meitä Facebookissa hae Hirmumyrskyn Kennel niin siellä on kuvia ja kuulumisia enemmän.


19.2.2016

Täällä ollaan taas. Anteeksi että uutisia ei ole tullut pitkään aikaan. Vapaa-aika on kortilla kun yrittäjäksi ryhtyi.

Mutta hei, jotain kivaakin tulossa.

Jackrussellinterrieri Lara ja Milo on käyneet treffeillä ja pentuja pitäisi syntyä huhtikuussa. Lisätietoja annetaan sähköpostitse.

Käytiin jopa viime kesän syntyneitten  labbispentujen kanssa ensimmäisessä näyttelyssä tammikuussa, Nala, Ruth, Cajsa ja Tjorven ja oltiin tyytyväisiä tuloksista.