Toiminta

Täällä asustelee kotona Osku, Oona ja Bella , Cici ja Maya ja Nala tyttären perheessä, Caro ja Eva pojan perheessä, ja Ruth sekä Lara on sijoitettuna.

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:64248 kpl

Terveiset

Maya on ultrattu ja pentuja syntyy elokuun lopussa

Eva on astutettu Bamsella ja pennut syntyy tammikuussa, luovutus maaliskuussa.

Maya synnytti 30.6 6 urosta ja yksi narttu
labradorinnoutaja pentuja

Lara synnytti 18.4 kolme narttua ja yksi uros jackrussellinterrieri pentuja.
Kaikilla pennuilla on omat kodit.
2012 A

toivotamme kaikille jotka vierailevat näillä sivuilla

hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta 2013

 

 

11.12.2012 Itsenäisyyspäivänä oli Koirien Linnan Juhlat, helsingissä ja caron potti oli kaksi pokaalia ja ruusuketta sekä arvo bis-2, Demi sai punaisen nauhan, Helsinki Voittaja näyttelyssä 8.12 Caro sai JUN-EH:n ja Demi oli pentujen PEK-3, Turku olisi seuraava Demille ja Carolle tammikuussa. Helmikuussa olisi Bellan ja Mollyn näyttely Hyvinkäällä :D

Neljä uutta kasvattaajaa perheessä Mikan lisäksi, eli Sari, Jonna, Nico ja Christina.

 

16.10.2012 Syksy on ollut täynnä ohjelmaa ja kaikki koirat voi hyvin, olemme avanneet myös oman sivun facebookissa nimellä Kennel Hirmumyrskyn, Jonnan tai minun kautta voi laittaa viestin niin hyväksymme snut mukaan ryhmään.

Jonna on löytänyt sulhaskandidaatin Cicille, ja nyt sitten odotellaan seuraavia juoksuja, Bellalle pitäisi myös löytää sulhoa ja ielellään ruskea, metsästys siis käynnissä ensi kesäksi.

 

17.07.2012 Etsimme yhteistyökykyistä sijoituskotia mustalle labbis narttupennulle, mielellään pääkaupunkiseudulta! Luovutus loppuviikolla 32 Koti Löytyi :D

 

24.06.2012 OLIPA JUHANNUS, Bellan synnytys käynnistyi torstaina 21.06 aamupäivällä ja luultiin että nyt alkaa jo tapahtua yöllä, mutta bellan avautumisvaihe kesti toooosi pitkään ja valvotun yön jälkeen odoteltiin taas koko aamupäivän, iltapäivällä alkoi jo nähdä merkkejä että joko nyt, kello 14:15 tuli ensimmäinen pussuukka esiin ja musta poika syntyi 15:45, sen jälkeen tuli 5 ruskeata poikaa ja luulin jo että tulee 7 veljestä :) mutta tulikin ruskea tyttö, kaks mustaa tyttöä, 

saldo siis

1 musta poika, 2 mustaa tyttöä,   1 ruskea tyttö ja 5 ruskeaa poikaa = 9

 

12..6.2012 Päivä kerralla mennään eteenpäin, pentulaatikko Bellalle tuli väsättyä, russeleitten laatikko liian pieni labbikselle, käytiin tosiaan ultrassa ja siellä näkyi 7 pentua, mahdollisesti myös piilossa joku sanoi lääkäri. bella on kyyllä aika iso jo ja juhannuksena pennut pitäisi nähdä päivänvaloa, joten odottavalla kannalla ollaan

 

 

415311_4029226166071_578344086_o.jpg

 

 

08.5.2012 Bella on astutettu ja mennään ultraan 22.5, saas nähdä montako pentua siellä on, synnytys pitäisi olla juhannuspäivänä :). Jonnalle ja Jonille tuli uusi pentu lauantaina, pieni tytöntyllerö russelipentu pikkuveijarin niin on nätti ja kutsumanimi on demi.

 

24.03.2012  tässä sitä nyt sitten ollaan, uudet kotisivut ja uudet kujeet. terrieri.net teki tenän ja lopetti ilman ennakkovaroituksia kaikkien kotisivut, ja sitten tuli kiirre alkaa rustata uudet, no pikkuhiljaa hyvää tulee.

Bellalle on löytynyt sulhanen ja astutus pitäisi olla seuraavissa juoksuissa. huht-toukokuun vaihteessa

 joten labbis kesäpentuja suunnitteilla.

 

Niin kuin näkyy yksi koira lisääntynyt tuonne linkkeihin eli caro pikkuinen joka jäi nicolle ja chrisselle Cicin ja pyryn pentueesta.